Η δική μου διαφορετική αγάπη. Πόσο διαφορετική είναι η αγάπη για τον καθένα; Για πόσους υπάρχει η αγάπη η συντροφική, που τους ενώνει κ τους κάνει ένα, που φροντίζουν κ σκέφτονται ο ένας τον άλλο κάθε λεπτό που περνάει ακόμα κ τις δύσκολες μέρες, τις κουραστικές, πάντα θα βρουν χρόνο να σε σκεφτούν. Που δέχονται κ αγαπάνε ο ένας τον άλλο όπως ακριβώς είναι, με τα καλά κ τα κακά.

Δυστυχώς η δική μου αγάπη δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία, τη δική μου αγάπη τη νιώθω σαν ένα μεγάλο λάκκο που έχω πέσει μέσα κ δεν μπορώ να βγω. Στη δική μου αγάπη νιώθω ότι μόνο εγώ αγαπάω, μόνο εγώ φροντίζω, μόνο εγώ προσπαθώ. Η δική μου αγάπη κρύβει τεράστια μοναξιά, τεράστια προσπάθεια από μέρος μου για να διατηρηθεί, τόνους υπομονής κ επιμονής για να τη διατηρήσω ζωντανή.

διαφορετική αγάπη

Όμως 10 χρόνια κ δύο παιδιά μετά ξέρω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Γιατι όχι μόνο δεν μπορώ να βγω από αυτό το λάκκο αλλά νιώθω ότι περιμένω κάτι να έρθει να με πλακώσει εκεί μέσα. Δεν μπορώ να συνεχίσω σου λέω, όχι γιατί σταμάτησα να τον αγαπάω, αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Τώρα πια το ξέρω καλά. Πιστεψε με έχω προσπαθήσει. Αλλά γιατί δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα, δεν μου έμεινε τίποτα άλλο να δώσω.

Του έδωσα ότι είχα κ ίσως κ παραπάνω κ τώρα πια είμαι κενή, είμαι στο μείον.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ευνοηθεί στη ζωή, είχα μια προνομιουχα ζωή, έκανα δύο υγιέστατα παιδιά. Οι γονείς μου είναι καλά, είχα καλά παιδιά χρόνια, επαγγελματικά βρήκα εύκολα αυτό που ακριβώς έψαχνα, με πολλή κ σκληρή δουλειά βέβαια. Δεν έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες. Ούτε έχω δυσκολευτεί σε τίποτα, δεν έχω παράπονο από κανένα, ούτε από τη ζωή.

Αλλά όλοι καλούνται σε αυτή τη ζωή να κουβαλάνε ένα σταυρό. Ο δικός μου σταυρός είναι να αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο.

Όμως πρέπει να διαλέξω να τον αγαπώ μόνη μου, πρέπει να φύγω μακρυά του. Τώρα πια το βλέπω, το ξέρω. Δεν θα με αγαπήσει ποτέ όπως θέλω. Ούτε θα με δει ποτέ όπως ονειρεύομαι, δεν θα μου φερθεί ποτέ όπως μου αξίζει. Ξέρω καλά ότι αν μείνω θα αρρωστήσω. Το έχω δει να γίνετε σε άλλους. Ξέρω καλά πλέον ότι θα συμβεί κ σε μένα.

Δεν ξέρω πως μπορώ να μάθω κ εγώ κ εσύ κ ο καθένας τα παιδιά μας να μην μένουν σε τέτοιες αγάπες. Πως δεν κατάφεραν οι δικοί μου γονείς να μου το δείξουν. Δεν ξέρω πως βρέθηκα εδώ..

Δες επίσης: Ολοκληρώνει το παιδί τη ζωή σου;

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *