Οι γιορτές δεν πρέπει να μας προκαλούν άγχος. Τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε με δυσφορία. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι όσο πλησιάζουν για το τι θα κάνεις τελικά. Δεν χρειάζεται να μπεις σε μια κουζίνα, να αρχίσεις να μαγειρεύεις κ να ξεχάσεις να βγεις. Ούτε να σκέφτεσαι σε ποια οικογένεια θα πας πρώτα κ σε ποια μετά ώστε να μην μείνει παραπονεμένος κάνεις. Ή αν πας σε φίλους κ δεν δεις καθόλου τις οικογένειες.

Μην προσπαθήσεις να τους ικανοποιήσει όλους κ στο τέλος να ξεχάσεις τον εαυτό σου ξανά.

Τώρα ποια έχεις την δική σου οικογένεια κ το σημαντικό είναι να είστε εσείς οι τρεις ή τέσσερις ή πέντε μαζί. Το μέρος φυσικα και δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι:

  • Να ξυπνήσετε το πρωί των Χριστουγέννων
  • Να καθησετε στο κρεββάτι να παίξετε με το παιδί σας
  • Μετά να τρέξετε στο δέντρο να ανοίξετε τα δώρα σας
  • Κ να φάτε όλοι μαζί πρωινό.
  • Να βγάλετε φωτογραφίες για να θυμάστε τα Χριστούγεννα του 2022.

Σήμερα που δεν δουλεύει κάνεις σας, σήμερα που είναι η μέρα που γιορτάζει η αγάπη κ πρέπει να την δείχνουμε κ να την μοιραζόμαστε.

Χριστούγεννα και σκέψεις

Χριστούγεννα και σκέψεις

Ας μην γίνει το που κ με ποιους θα περάσουμε τα Χριστούγεννα λόγος για τσακωμούς κ διαφωνίες. Ας μη χάσουμε το νόημα των Χριστουγέννων πίσω από όλα αυτά. Όλοι θέλουμε να δούμε τις οικογένειες μας αυτές τις μέρες δεν είναι όμως πάντα εφικτό. Δεν γίνετε να είμαστε παντού μέσα σε μια ημέρα. Κ ακόμα κ αν το επιδιώξουμε στο τέλος να μας μείνει μόνο η κούραση κ το κυνήγι να τα προλάβουμε όλα.

Το θέμα είναι να χαρείς την ημέρα αυτή, να ξεκουραστείς, να περάσεις όμορφα, να ντυθείς καλά κ το βασικότερο να είστε μαζί με τον σύντροφο σου κ τα παιδιά σου. Να χαρείς αυτές τις στιγμές ευτυχίας που θα σου φέρει η αυριανή ημέρα.

Καλές γιορτές να έχει όλος ο κόσμος.
Υγεία κ ευτυχία σε όλα τα σπίτια κ όλες τις οικογένειες!

Δες επίσης: Αγάπη και σκέψεις

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *